On my way to my cabbin !

Hei!

I morgen reiser jeg på hytta som er på Beitostølen. Gleder megg veldig til å komme opp dit igjen. Skal være der til onsdag for vi får besøk fra America av noen venner av pappa. Har tengt til å ta med pc'n, håper jeg får nett da! Blir vel litt trening med Sivert og noe med Martine imens jeg er der, skal til frisøren for å klippe + ettervekst/farging av hår :)<3

Hva skal du i høstferien?


Snart høstferie !

Hei folkens!

Nå sitter jeg hjemme hos Stine,koserosss men kanelboller og musikk til Oline og Cheyenne skal komme for å hente oss fordi vi skal ha sån orienteringsshit på Olsrudvann..Har en syykt lett uke nå men gjett om jeg har lekser som venter når jeg kommer hjem. Fikk jo liksom ikke et helt oppgavearksom skal være ferdig til fredag og det harikke jeg fått.. får låne et av noen som er ferdig da.. ♥

(Er ikkek min pc jeg sitter på så har ingen bilder her.. sorry)

Stine miin!<3

Kommer kanskjeen video fra meg og Stine om det blir tid ;)

Hva skal dere i dag?


Home from Italy !

Hei, Hanneh her !

Kom hjem fra Italia i går kveld  (Stolt over at jeg gadd å gå på treninga..). Har hat en super duper koselig "weekend" med familien. Var masse spennende å se på men valgte bare å se på noe av det fordi vi hadde vært der før for tre eller fire år siden. 

Har ikke vært no flink med kameraet.. men her er iallefall noen av bildene jeg tok  
Miss my breakfast.. ;(

Gikk ut på restaurant hver kveld og det var alltid noe som falt i smak, de er utrolige flinke til å lage mat der skal jeg si. Hadde oxo en digg forkost, fanta og toast :D Ikke det sunnenste her i verden menmen.. Skal reise tilbake om noen år og håper det er like morsomt :)♥

Hva har du gjort denne uken?


I'm back !

Hei folkens! 

Orker serr ikke mer av det bloggmaset med to blogger osv.. så får se litt hva jeg gjor. Kommer Mie fortsatt til å blogge her så gjør jeg det sammen men om hun ikke orker/gidder tror jeg  det blor en pause fra blogg.no .. :)

Har kommet hjem fra Italia nå så det kommer et innlegg om bilder osv.. akkuratt nå sitter jeg hjemme og kjeder meg no grasat.. 

(Dritdårlig innlegg men ja.. kjappkjapp!)

- Vi blogges!

* hannneh

 


SPØRSMÅLSRUNDE !

Hei Mie her. Som dere kanskje ver så har Hanneh bloggpause fra denne bloggen. Hun blogger på en annen blogg som jeg kommer til å linke senere i uka. Grunnen til at hun ikke blogger her er at hun ikke liker å ha samme blogg lenge, selv om hun bare blogget på denne i ca. 3 uker. Jeg har ikke tenkt til å bytte blogg, så det som skjer er nok at jeg beholder denne bloggen. Og hun kommer til å fortsette å bytte. hehe. Det er egentlig greit nok at vi ikke blogger sammen pga. Vi blogger på to helt forskjellige måter. Samtidig vil jeg savne det også, det er jo litt gøy å samarbeide om en blogg. Lettere å være aktiv er det også. 

Siden jeg har hovedansvaret for bloggen nå tenkte jeg å lage en spørsmålsrunde sånn at dere som leser bloggen kan bli litt kjent med meg. Jeg tenkte å kanskje svare på spørsmålene på video, vi får se hvor mange spørsmål jeg får. Jeg skal svare på alle spørsmål. Med et unntak, hvis det blir for grove eller private spørsmål så dropper jeg dem!

 

  • Hva vil du spørre meg om?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


Andrea sin Konf.

Dagen I går var utrolig hyggelig. Jeg var i konfirmasjonen til Andrea , veninnen min. Hun konfrimerte seg i Manglerud kirke. Hjemme hos henne spiste vi tapas, NAM. Og kaker til dessert. Familien til Andrea er enav de korsligste familiene jeg kjenner. Du føler deg alltid velkommen. I år skal de også ha en utvekslingsstudent fra USA som heter Lilly boende hos deg. Hun hadde fått låne en bunad til konfrimasjonen, og hun kledde den utrolig godt. Og hun har også greid og lære seg ganske mange ord på Norsk, selv om hun bare har vert i Norge i noen få uker eller noe sånt. Jeg ble også kjent med en av de andre vennene til Andrea i konfirmasjonen og hun heter Ida. En kjempe morsom jente jeg kom utrolig godt over ens med. HAHA! I nesten hele konfrimasjonen måtte jeg snakke Engelsk pga. Lilly. God trening assa. Og på veien hjem i bilen begynte jeg plutselig å snakke engelsk med faren min uten å tenke over det. Har noe sånt skjedd med deg noen gang?


Konfrimanten og meg.

Ida 

Lilly, Ida, meg og Andrea

American Cupcakes Lilly og Andrea hadde bakt


NAM !

 

  • Hva har du gjort i helgen?

 

 - Mie // Haters Makes me Famous !


Konfirmasjonsforbredelser til Andreas Komf.

PS: Jeg startet på dette inlegget før midnatt så jeg det er litt feil med "I dag" og "I morgen" : ))

I dag har jeg vært med min kjære Sussi, den herlig jenta mi. Hun kom rundt klokken ett i dag. På tiden vi hadde sammen rakk vi å se på film, hvis noen lurer så vi "Bring It On AGAIN". Som er en av filmene i en kjent Cherleeder "serie"-aktig ting. Filmene hører på en måte sammen selv om de ikke handler om de samme personene.Vi spiste også kake, drakk brus og spilte godt gammeldags brettspill. Sussi er ofisielt smartere enn meg på spørrespill, eller så hadde hun bare flaks med spørsmålene. 

I morgen skal jeg i konfirmasjonen til Andrea. Den store problemstillingen var kortet som skulle følge med gaven. Jeg er ikke spesielt kjent for å kjøpe kort, så jeg må følge tradisjonen og lage et. Jeg hadde veldig mye problemer med det, men til slutt så fant jeg ut hva jeg skulle gjøre. Så her kommer noen bilder av det.

Jeg er egentlig veldig fornøyd med hvordan kortet ble. Jeg lagde det I dag når jeg og foreldrene mine var på middag hos noen familievenner, også kalt Tirsdags-middag gjengen fra gammelt av. Perlene fikk jeg av en av Marte som er datteren til de vi var til middag hos. Hun hadde også en frisyre som hadde kommer til å passe perfekt til bunaden min, som jeg skal ha på meg i Andreas konfirmasjon. Hun lærte meg hvordan jeg skulle lage deg og her kommer det bilder av den.

Greide ikke bestemme meg for hvilke bilder jeg skulle ta, så jeg tok alle. hehe... !

 

  • Hva syntes du om kortet/frisyren?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


Murstein..... -Det er gøy ! :D

Da jeg var i Praha møtte jeg et interesant syn. Det var masse murstein plasert oppå hverandre i en slags figur. Hvem som helst kunne betale en sum for å male på en mursten å plasere den i kreaksjonen. Noe jeg ikke gjorde. Og angrer på, men bilder av det fikk jeg tatt. Så her er noen bilder.

Bilder Privat // Nikon D5100

 

  • Hva syntes du om bildene?
  • Hadde du malt på en murstein?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


hits