I'm sorry people ..

Sorry for ikke no blogging i det siste av meg. Har ikke hatt blogghumør i det siste, har hatt så mye annent å tenke på for tia.. skal få blogget når jeg kan da :P

I dag har jeg vært på skolen og hatt gym i 2timer så kunst&hondtverk i 2timer, trent og nå skal jeg sove. I morgen slutter vi ti på fire så kommer til å være helt utslitt etter dagen menmen, den tid, den sorg ;)


Vi blogges!

- Hanneh


Just Chilli'n

Bare fordi web cam er det nye nye. Og jeg orker ikke lete etter kameraet min som ligger i en rød sekk oppe på Kontoret.  Lat.

Det ser ut som at både jeg og Hanneh har hatt bloggpause. Hanneh har fortsatt pga. at hun ikke er humør til blogging. That's life. Jeg har vert i Praha og har rett og slett ikke hatt internetttilgang. jeg legger ut bildene når jeg har fått lagt dem inn på PC'n, gått gjennom dem og redigert litt. Fun. Jeg var i Praha (Tjekkia) i tre dager. Spendene. Man lærer mye nytt når man reiser.

I allefall er jeg i chille humør og min kjære Sussi sendte meg en sang. Minner. haha. Internt. 

Just for chilli'n ! ^^

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


Treigt med blogging.

Da et det vel jeg som får oppgaven med å beklage for at ingen av oss har blogget på en og en halv dag. Jeg føler med rett og slett ikke bra, og trenger bare å slappe av. Det er ikke så mye ekstra energi i meg.  Og Hanneh har bare sagt at hun ikke er i humør til å blogge. På fredag drar jeg til Praha og hvis det er internett på hotellet skal jeg prøve å blogge derfra. Jeg kan ikke love noe. jaja.

No no good ! beklager dårlig kvalitet : /

 • Noen andre som er utrolig slitene?

 

 - Mie // haters Makes me Famous !


Skolestart, et nytt år.

Heiisann, jeg gikk nettopp inn på bloggen å så at det ikke var noen som hadde kommentert på det forje innlegget mitt, som jeg postet i dag tidelig. Sånn er det. Jeg skjekket også statestikken på bloggen, bare for morroskyld. Det var 4 stk. som har vært inne på denne bloggen i dag. Haha. I dag begynte jeg på skolen igjen, i 10 klasse. jeg kom til skolen og fant ut at det var en ny jente som har begynnt i klassen. Hun heter Lena. Bare sånn for info. Akuratt som alle andre som starter på skolen min fikk hun sjokk over at det er så strengt. Tro meg, det gjore jeg også da jeg begynnte på skolen i 8. klasse. I alle fall startet vi dagen med et felles møte for hele skolen, der de snakket litt om skoleåret og sånt. Etter det var vi i klasserommet og fikk timeplanen, noen bøker og ukeplan. OG VI HAR LEKSER TIL I MORGEN! Nei jeg snakker ikke bare om å sette bokbind på bøker, jeg mener å lese og gjøre oppgaver. SPAR MEG! Vi har både samfunnsfag og matteoppgaver. Jaja, men vi slutta på skolen kl. 11 i dag. Jeg og Lena bare tok følge hjem, for jeg gadd ikke vente på de andre fordi de har vaske jobb på skolen og skulle ha et møte om det. Men det var hyggelig! : )

Da er det bare å ta bokbind på bøkene og gjøre lekser da.

 

 • Startet du på skolen i dag?
 • Har du også lekser til i morgen?

 

 - Mie // Haters Makes Me famous !


Litt humor før skolen starter !

I dag starter vi på skolen igjen, jeg gru-gleder meg veldig. Jeg har store forventninger til meg selv dette skoleåret. I år skal jeg få høyere snitt enn i fjor, ikke kaste bort tid på PC'n som jeg egentlig skulle brukt på å gjøre lekser og øve til prøver og jeg skal være mer sosial. Det er vel de målene veldig mange har til seg selv dette året. Og det er jo av en grunn. Nå starter 10. klasse og det er det året som teller mest på ungdomskolen. Det gjeller å få et godt nok snitt for å komme inn der du vil. Jeg aner ikke hva jeg vil bli enda, derfor satser jeg på å få et ganske høyt snitt bare for å komme inn der jeg eventuelt søker. Det skal ikke være for vanskelig. Selv om jeg skal kutte ut en del PC-tid, skal jeg prøve så godt jeg kan å fortsette å blogge. Det trenger jeg din hjelp til. Hvis du kommenter, blogger jeg. Det gjør det automatisk mer morsomt å blogge. I alle fall vil jeg dele en filmsnutt med dere fra en film jeg synes er veldig bra som heter "Into The Wild" og filmsnutten er favoritt scenen min i filmen.

Igjen filmen heter "Into The Wild" og er hvert å se!

 

 • Har du startet på skolen enda?
 • Hva synes du om filmsnutten?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


Mine Favoritt Ringer

Jeg bruker ringer veldig mye, nesten hver dag. Jeg har ikke så mange, men jeg liker å bruke det uansett. Så nå poster jeg et innlegg om ringer bare fordi jeg har fritids... og fordi jeg hadde lyst til å prøve ut picnik.com. Her er resultatet.


Sølvring fra Tyrkia

Ring fra Glitter

Ring fra Urban

Ring fra Gina Tricot (Bursdagsgave)

Ring med Safir fra Tyrkia (Komf. gave)

Ring med Safir (komf. gave)

 

 • Liker du ringer?
 • Hvilken av mine er din favoritt?

 

 - Mie // Haters Makes Me Fomous !


Outfit To Day ^^

Lovers og Haters , her er outfiten for i dag !♥
Smykke fra Glitter, love it!<3Ferdig med å rydde og ordne i huset så nå skal jeg bare sitte forran pc'n til mobilen ringer --> så skal jeg til Adrian til søs skal ha bursdagsfeiring :)<3

 • Hva skal du i dag ??
 • Har noen i familien din snart bursdag ??

- Hanneh


My Monster Mess Room *!

Da er det siste dagen før skolen starter, denne dagen burde jeg egentlig brukt til å nyte siste dagen av sommerferien. Men nei. Jeg må rydde og vaske alle skuffer og skap på rommet mitt, og nå ser hele rommet helt bomba ut. Jeg får ikke lov til å gå ut i dag, fordi jeg har gjort så mye i det siste. I dag skulle jeg egentlig være med min nydelige Jeanette, men det gikk ikke nei. Jeg må også orden skolesaker i dag, fordi jeg har egentlig ikke begynt enda. Jeg kjøpte ange skolesaker i Latvia da, for bare 50 kr. Da skalpp jeg å bruke så mye penger på det. Deilig. Men nå ser rommet mitt helt bomba ut. Back to work.
Rotete? 

 • Har du ryddet rommet før skolestart?

 

 - Mie // Haters Makes Me Fomous !


NoLifere på Tusenfryd.

Jadda, siden vi ikke dro på tusenfryd i går dro vi i dag. Sammen med samme gjengen som jeg var med i går. Jeg og "Nolifer gruppa" mi: Sussi, Kristin og Oscar har vært på tusenfryd i nesten hele dag. Spendene. Sussi, Kristin og jeg tok bussen fra byen til tusenfryd og Oscar kom to og en halv time etter oss. Siden han plutselig fant ut at han kunne like vel. YES!  Jeg hadde selfølgelig glemt å ta med minnekort i kameret mitt, jeg går så surr i alle minnekortene mine. Tror jeg bare har tre nå. Men i alle fall tok Sussi de fleste av bildene, så jeg kunne ikke legge ut noen bilder på bloggen før nå siden jeg har ikke fått tak i dem før nå. Jaja. btw; Kristin er pyse. Og vi greide å få henne til å grue seg til bergogdalbanene ved å si ting som "Tenk om den stopper opp ned og vi faller ut av vogene". Stakar. Det var ikke så ille da. Hun skjønte jo at vi tullet. Hun er ikke dum! Helt i slutten av turen da Oscar hadde dratt fant vi jentene ut at vi ville stå under bølgen på supersplash, og det gjorde vi. Enjoy bildene !

Vi grede å se "care" ut !" OH YES !

Supersplash-plank

SMIIL ! Sminke dratt rundt om kring i trynet, HERLIG !

Når vi var på vei opp fra splashet var vi helt gjennomvåte. Selfølgelig. Og det var utrolig mange som så rart på oss, det var egentlig veldig gøy. Det var også noen utenganske folk som sto to meter unna oss og pekte på oss og lo mens de snakket med hverandre på et eller annet språk vi ikke skjønte bæret av, mens de smilte til oss. Det var også noen som spurte om man ble så våt av å ta SuperSplash.... jeg angrer på at vi ikke svarte ja. 

 

 • Hva er favoritt atraksjonen din på Tusenfryd?
 • Har du noen gang stått under splashet på SuperSpalsh? (Anbefales, sterkt)

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


B-R- B - Hanneh

Heei!

I dag har jeg vært på kino med Vilde, så på "FåMegPå For Faen" ganske bra film egentlig. Syns den trailern ikke helt stemmer til det som skjer i filmen, syns det ble litt mye inntrykk av sex osv i traileren, men den er helt andeledes egentlig. Syns jeg da..* 

Nå sitter jeg hjemme i stua og koser meg med face, musikk og skype :) I morgen skal jeg ordne litt i huset, så til Adrian og så feire nursdagen til søstra mi. Tror det ikke blir no bloggingz av  meg i morra, skal hvis jeg får ti da ^^


Hadde desverre ikke med kamera.. sorry..

 • Hva har du gjort i dag ??
 • Har du sett "FåMegPå For Faen"  ??

- Hanneh


En utrolig random dag !

Det ser ut som om jeg og Hanneh bytter litt på å ha dager der den ene blogger mye mere enn den andre. I hele dag har jeg vert sammen med Sussi, Kristin og Oscar. Noen av svømme folka mine og de er utrolig awesome. Greia var den at vi og noen andre egentlig skulle på tusenfryd i dag, men vi fant ut at det var stengt. Noe som er like greit siden det bare har regnet i dag. Vi fant ut at vi hadde lyst til å gjøre noe sammen for det. Og vi møttes på lambertseter senteret bare for å loke. Senere dro vi hjem til Oscar. Og faren som vi har møtt før på svømmeleir i borås, prøvde å lære han "manerer". Fordi det er jo ikke høffelig å invitere tre jenter hjem uten å spørre om de vil ha noe å spise eller drikke. Eller så må man invitere på middag. HAHA. Jeg tor alle vi jentene er enige om at vi virkelig digger faren til Oscar. Og siden vi kjenner han fra før vet vi at han er awesome!  I dag har vi egentlig ikke gjort en dritt, men vi har tydeligvis fått rundt 5-6 timer til å fly. Og vi tokk masse bilder, men jeg kan nok ikke poste alle de. En del av dem kan jeg legge ut. 

Jupp, her var vår sære dag. Nei vi er ikke gale. Vi har bare fritids. Jepp, det er oss. Jeg har hatt en utrolig, fantastisk og herlig dag. Med mye latter og tja... tull. Vi er rett og slett nolifere! Face it!

 

 • Hvordan har din dag vert?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


Siste helgen sommerferien 2011

Fredag i dag, det betyr at det er lørdag i morgen og derretter søndag.  Noen har startet skolen og noen starter den på mandag, det gjør vel de fleste unntatt foreldre osv.. 

Har hatt mange fine sommerdager, både opturer og nedturer. Nesten hvær dag har det vært sol men nå tror jeg at høsten kommer. Det regner og regner sånn for tia ,så nå er det opp med sommerklær og ned med høst/vinter klær.. Gleder meg til sommeren 2012 allerede!

- Hanneh


Nytt design !

Hei

Èn ting som skjer mye på denne bloggen er at designer blir ofte byttet. Er sån som liker å prøve ut nye ting så bytting av design for dere sikkert sett mye av.. kanskje. 

Nå sitter jeg på jobben til mamma og kjeder meg til de tuuusener! Har egentlig ikke så mye annent å gjøre hjemme fordi nesten ingen er hjemme.. men .. jaja. Har jo nett så tror jeg skal overleve denne dagen også.. ^^

Problemer med designet på din skjerm ??- Hvis designet står lzmm i venstre hjørnet og er ganske lite, bare zoom inn på det så blir det bedre*

 • Hva syns du om designet ??
 • Noen som vet hvordan man får endra skrift skriift str. og så videre??
 • Hva skal du i dag ??

- Hanneh


Gøy med perler !

En jeg kjenner har dette smykke som jeg synes er så utrolig kult, det er ikke noe spesielt. Men jeg digger det. Smykke forestiller en figur fra "Super Mario" Nemmelig den røde å hvite soppen. Jeg kan ikke noe for det jeg bare digger det. Det som er gøy med smykket er at hun har perlet det selv, så det har jeg også gjort i da. Pluss at jeg lagde en pokeball i tilleg. Fordi jeg kjeder meg.

Jeg har jo ikke noe kjede å henge dem i, og jeg har heller ikke strøket dem med strykejernet enda. Men når jeg får gjort det har jeg utrolig kule smykker. Hehe.

Jeg er foresten med i en konkuranse med dette innlegget, konkuransen er HER ! Temaet er å lage noe som uttrykker deg selv. Jeg er barnslig og har fritids, elsker Japanske figurer og spill.... Helt meg !

 • Hva syntes du om figurene mine?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous


Min Drømme Shorts Ønskeliste

God morgen folkens! Vel... Egentlig har jeg vert oppe en stund. Jeg er faktisk ikke helt sikker på når jeg sto opp, men det går bra. Nå sitter jeg bare her, koser meg og har fotbad. Mens jeg sitter og klikker meg gjennom bilder på weheartit. Og herre! Jeg har sykt lyst på ny shorts. Som de som har vert på weheartit før sikkert vet så er det sykt mange bilder av utrolig kule shortser som alle elsker, men få har. Spesielt i norge, eller som jeg har sett. Derfor lagret jeg noen av bildene jeg fant på PC'n og lagde en liten Shorts-inspirasons-ønskeliste-mappe. Med shorts jeg ønsker meg, men aldri kommer til å få. (Eller ha kropp/fine nok ben til!)


Mange av shorts'ene er for korte til at jeg kan bruke dem, men hvis noen vet hvor jeg kan få tak i noen av dem. Eller LIGNENE shorts'er si i fra! For JEG VIL HA! (Selv om jeg ikke har penger)

 

 • Hva syntes du om shorts'ene?
 • Ønsker du deg noen av dem?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !


hits