Konfirmasjonsforbredelser til Andreas Komf.

PS: Jeg startet på dette inlegget før midnatt så jeg det er litt feil med "I dag" og "I morgen" : ))

I dag har jeg vært med min kjære Sussi, den herlig jenta mi. Hun kom rundt klokken ett i dag. På tiden vi hadde sammen rakk vi å se på film, hvis noen lurer så vi "Bring It On AGAIN". Som er en av filmene i en kjent Cherleeder "serie"-aktig ting. Filmene hører på en måte sammen selv om de ikke handler om de samme personene.Vi spiste også kake, drakk brus og spilte godt gammeldags brettspill. Sussi er ofisielt smartere enn meg på spørrespill, eller så hadde hun bare flaks med spørsmålene. 

I morgen skal jeg i konfirmasjonen til Andrea. Den store problemstillingen var kortet som skulle følge med gaven. Jeg er ikke spesielt kjent for å kjøpe kort, så jeg må følge tradisjonen og lage et. Jeg hadde veldig mye problemer med det, men til slutt så fant jeg ut hva jeg skulle gjøre. Så her kommer noen bilder av det.

Jeg er egentlig veldig fornøyd med hvordan kortet ble. Jeg lagde det I dag når jeg og foreldrene mine var på middag hos noen familievenner, også kalt Tirsdags-middag gjengen fra gammelt av. Perlene fikk jeg av en av Marte som er datteren til de vi var til middag hos. Hun hadde også en frisyre som hadde kommer til å passe perfekt til bunaden min, som jeg skal ha på meg i Andreas konfirmasjon. Hun lærte meg hvordan jeg skulle lage deg og her kommer det bilder av den.

Greide ikke bestemme meg for hvilke bilder jeg skulle ta, så jeg tok alle. hehe... !

 

  • Hva syntes du om kortet/frisyren?

 

 - Mie // Haters Makes Me Famous !Cecilie Nguyen
04.sep.2011 @ 09:38

for et kreativt kort!

du var veldig vakker foressten :))


Kommenter dette innlegget:

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits